Balansolja AquaX

Avancerad vattenlösligt kosttillskott – Balansolja AquaX

Balansoljan AquaX hjälper dig att uppnå en hälsosam Omega-6:3 balans och skydda kroppens celler från att rosta (oxidera). Nu även vattenlöslig utan konsistens och smak av fiskolja.

Information om Premier pris: De flesta av produkterna från Zinzino omfattas av ett premieerbjudande där produkter handlas till ett rabatterat pris. Eller så kan man välja att köpa produkter styckevis till ordinarie pris. För att omfattas för det rabatterade Premier Kit priset och andra förmåner, så skall du välja antingen att prenumerera i minst 6 månader , där man betalar varje månad eller väljer att betala för 6 månader i förskott.

Beskrivning

BalanceOil Aqua X är ett naturligt kosttillskott som hjälper dig att öka nivåerna av essentiella omega-3-fettsyror i kroppen och hjälper dig justera ditt omega 6:3-förhållande på bara 120 dagar. Vilket främjar normalfunktion hos hjärna, hjärta och immunförsvar.

BalanceOil innehåller en naturlig vildfiskolja och är rik på omega 3 (EPA + DHA), olivpolyfenoler och vitamin D3

AquaX är ett genombrott inom Omega-3-vetenskapen. AquaX är en form av BalanceOil som innehåller Aquacelle, ett unikt naturlig emulgeringsmedel som upplöser BalanceOil i vatten. Detta innebär en dramatisk förbättring av smak, textur och i många fall absorptionen av Omega-3. Blanda den dagliga dosen av BalanceOil AquaX i vatten eller i valfri dryck och upplev hur oljans smak och texturen praktiskt taget försvinner med smaken av citron.

Innehåller 300 ml per flaska. Använd Zinzinos doseringskoppar för att mäta upp korrekt dagsdos för din kroppsvikt.

Viktiga fördelar:

  • Bidrar till normal hjärnfunktion då den dagliga dosen innehåller 680 mg DHA
  • Bidrar till normal hjärtfunktion då den dagliga dosen innehåller 1280 mg EPA och 680 DHA
  • Bidrar till ett normalt immunförsvar då den dagliga dosen innehåller 20 mcg av D-vitamin
  • Ökar nivåerna av EPA och DHA i kroppen på ett säkert och effektivt sätt
  • Bidrar till att justera omega-6/omega-3 balansen
  • Olivoljan i BalanceOil tillför kroppen polyfenoler som skyddar blodfetterna från oxidativ stress
  • Bidrar till en sund och normal ögonfunktion då en daglig dos innehåller 600 mg DHA samt bidrar till triglyceridnivå i blodet, såväl som normalt blodtryck då den innehåller 1280 mg EPA och 680 DHA
  • BalanceOil bidrar även till normala blodkalciumnivåer, normalt skelett, normal muskelfunktion, normala tänder och normal celldelning då den innehåller rikliga nivåer av D-vitamin

Notera: Det är alltid viktigt att äta en varierad och balanserad kost men även ha en hälsosam livsstil.

%d bloggare gillar detta: