Balans Test

Avancerad blodfettsyra test för att se kroppens Omega-6:3-balans

Få unik insikt i Få unik insikt i kroppens Omega-6:3-balans och personliga resultat “före och efter” BalanceTest. Provet är enkelt och görs på torkat blod av det externa laboratoriet VITAS.

Sätt igång med din nya hälsoplan genom att göra provet hemma hos dig själv. s och personliga resultat “före och efter” BalanceTest. Provet är enkelt och görs på torkat blod av det externa laboratoriet VITAS.

Beskrivning

Zinzinos BalanceTest är ett enkelt självtest för att analysera fettsyrorna i blodet, vilket återspeglar fettet i den mat som du äter. BalanceTest är ett torrt blodfläcktest som är vetenskapligt bevisat att vara lika noggrant som ett venöst blodprov för analys av fettsyror.

Testet tar mindre än en minut att genomföra och du behöver bara applicera några få droppar blod från fingertoppen på det medföljande filterpappret.

Testet analyseras anonymt och analyserar 11 olika fettsyror i blodet med 98 % säkerhet. Detta utförs av separat företag Vitas. För mer info se nedan

Resultatet redovisas efter ca 14 dagar på webbplatsen zinzinotest.com där du får information om omega-6:3-balansen, omega 3-innehållet, en skyddsprofil för fettsyror och annat. Studier på blodets fettsyraprofil har visat att den har en stark koppling till hälsostatus.

Innehåller 1 test, kan också köpas i 2 pack, för före och efter test. Eller köp ett av balansolja premier kiten så ingår testen.

Viktiga fördelar:

  • Torrt blodfläcktest
  • Mäter 11 fettsyror i blodet.
  • Ger information om din Omega-6:3-balans
  • Helt anonymt
  • Högteknologiskt labb
  • Provet antingen göras hemma hos dig själv. Eller så kommer jag och hjälper dig.

Mer info om Vitas

VITAS Analytical Services analyserar anonymt innehållet av 11 fettsyrori blodet med 98 % säkerhet. Vitas är anlitat som kontraktslaboratorium av Zinzino för kemikalieanalys med 20 års erfarenhet av att tillhandahålla högkvalitativa kromatografiska analyser baserat på de senaste rönen och teknikerna. De gör bla doping analyser.

%d bloggare gillar detta: