Om hälsoprodukterna

Produkter som stärker din hälsa

SparklingFeather är independent partner för de världsledande produkterna som är helt naturliga och de högteknologiska hälsotesterna från det svenska börsnoterade bolaget Zinzino AB

Som independent partner hjälper jag dig med allt praktiska, infiormation , tester etc.

Maten historia och forskningen

I dagens moderna samhälle äter vi annorlunda än vi gjorde i början på 1900-talet när t.ex. snabbmat inte fanns på menyn. Men även om du lagar din egen mat, är det tyvärr så att ingredienserna inte längre håller samma kvalitet som tidigare.

Kött tenderar att komma från djur som utfordras med kraftfoder i ladugårdar istället för att beta gräs på öppna fält och fisk som lax odlas i slutna bassänger och matas med fiskmjöl istället för att äta alger i havsdjupet. Detta har stor påverkan på livsmedlens näringsvärden och därmed även näringsvärdena i våra celler, vävnader och kroppar.


Produkterna delas in i fyra ben

Kan delas upp i fyra ben där de har sin fokus.

Steg 1: Balansera

Uppnå en hälsosam Omega-6:3 balans och skydda kroppens celler från att rosta (oxidera)*. BalanceOil gör detta genom sin exklusiva blandning av oljor beståendes av högkvalitativ, vildfångad fiskolja och extra virgin olivolja från oliver skördade i förtid. Rik på Omega-3 (EPA + DHA), olivpolyfenoler och vitamin D3.

Beskrivning av balansoljan

BalanceOil är ett naturligt kosttillskott som hjälper dig att öka nivåerna av essentiella omega-3-fettsyror i kroppen och hjälper dig justera ditt omega 6:3-förhållande på bara 120 dagar. BalanceOil innehåller en kombination av vildfiskolja och olivolja, med extra högt innehåll av polyfenoler, för säker och effektiv dosering och absorption i kroppen. Välj mellan fräsch citron, läcker vanilj eller en välsmakande blandning av apelsin, citron och mint. Innehåller 300 ml per flaska. Använd Zinzinos doseringskoppar för att mäta upp korrekt dagsdos för din kroppsvikt.

Oljan finns i olika smaker, också åsom helt vegansk samt i tablettform

Viktiga fördelar
 • Bidrar till normal hjärnfunktiondå den dagliga dosen innehåller 680 mg DHA
 • Bidrar till normal hjärtfunktiondå den dagliga dosen innehåller 1280 mg EPA och 680 DHA
 • Bidrar till ett normalt immunförsvardå den dagliga dosen innehåller 20 mcg av D-vitamin
 • Ökar nivåerna av EPA och DHA i kroppen på ett säkert och effektivt sätt
 • Bidrar till att justera omega-6/omega-3 balansen
 • Olivoljan i BalanceOil tillför kroppen polyfenoler som skyddar blodfetterna från oxidativ stress
 • Bidrar till en sund och normal ögonfunktion då en daglig dos innehåller 600 mg DHA samt bidrar till triglyceridnivå i blodet , såväl som normalt blodtryck då den innehåller 1280 mg EPA och 680 DHA
 • BalanceOil bidrar även till normala blodkalciumnivåer, normalt skelett, normal muskelfunktion, normala tänder och normal celldelning då den innehåller rikliga nivåer av D-vitamin

Steg 2: Återställ

ZinoBiotic är en skräddarsydd blandning av 5 naturliga kostfibrer där varje portion innehåller en hög andel fibrer.* De olika kostfibrerna metaboliseras på olika ställen i tjocktarmen där de stödjer tillväxten av goda bakterier. ZinoBiotic innehåller resistent stärkelse som bidrar till en minskning i blodsockerhöjningen efter måltid.

Beskrivning av ZinoBiotic

ZinoBiotic är en skräddarsydd blandning av 5 naturliga kostfiber. Dessa fibrer kan inte brytas ned (det vill säga spjälkas) av tunntarmens enzymer. De kan inte heller tas upp av tunntarmen och därför är det först i tjocktarmen som de metaboliseras. De olika kostfibrerna metaboliseras på olika ställen och därmed i hela i tjocktarmen där de stöder tillväxten av goda bakterier.

Viktiga fördelar
 • Hög andel fibrer per portion, innehåller 5 olika kostfibrer
 • Minskning i blodsockerhöjningen efter måltid

Steg 3: Stärk

Xtend är ett avancerat kosttillskott för immunförsvaret som perfekt kompletterar BalanceOil och ZinoBiotic. Det är framtaget för att hjälpa vårt immunförsvar i grunden*och består av 23 livsnödvändiga mineraler och vitaminer, mikro- och fytonäringsämnen samt renade 1-3, 1-6 beta-glukaner från bagerijäst.

Beskrivning av Xtend

Xtend är Zinzino’s mest avancerade immun- och näringstillskott och en enastående källa till mikro- och fytonäringsämnen, inklusive 23 essentiella vitaminer och mineraler, samt renade 1-3, 1-6 betaglukan som utvunnits ur bakjäst, som skyddar och förnyar celler och vävnader.

Viktiga fördelar
 • Bli piggare
 • Förbättra skelettets och ledernas funktion
 • Stärk immunförsvaret
 • Med källor från naturliga ingredienser
 • 145 godkända hälsopåståenden (European Food Safety Authority, EFSA)
 • Tillhandahåller ett omfattande program av närings för tillväxt och reparation av vävnad


Steg 4: Förbättra

Viva är ett naturligt kosttillskott som kan förbättra humöret och öka ditt allmänna välbefinnande på flera olika sätt

Beskrivning av Viva

Viva är ett naturligt kosttillskott som kan förbättra humöret och öka ditt allmänna välbefinnande på flera olika sätt. Viva hjälper dig att minska stress och bidrar till ett positivt humör genom att främja ett friskt och välfungerande nervsystem/hjärna och den normala psykologiska och mentala funktionen.

Produkten bidrar också till att minska trötthet och utmattning. Flera nyligen utförda kliniska provningar har bekräftat produktens effekt, som spänner från små förbättringar till livsförändrande resultat.

Viva är en kombination av affron®, ett standardiserat och patentskyddat extrakt av rena saffranspistiller (Crocus sativus L) av förstklassig kvalitet från Spanien, fem B-vitaminer, jod och vitamin C.

Viktiga fördelar
 • SÖMN – Viva bidrar till att lindra mental trötthet och utmattning samt främjar en god sömn
 • AVKOPPLING – Viva bidrar till att minska vardagsstress
 • VÄLMÅENDE – Bidrar till ett positivt humör


Notera: Det är alltid viktigt att äta en varierad och balanserad kost men även ha en hälsosam livsstil.

%d bloggare gillar detta: