Balanceoil , test och olja

Introduktion.

Zinzino BalanceTest + omega-3-olja är ett startkit med självtest som analyserar fettsyrorna i ditt blod. Testet tar mindre än en minut att genomföra och du behöver bara en liten droppe blod från din fingertopp på det medföljande filterpappret. Du skickar sedan in testet anonymt till ett av våra ledande nordiska laboratorier. De analyserar ditt blod med 98 % säkerhet. Resultatet visar sedan nivåerna av 11 fettsyror och balansen mellan omega-6 och omega-3 i ditt blod. Efter 20 dagar kan du se ditt testresultat på webben.
PRISET GÄLLER VID KÖP AV 6 MÅNADERS ABONNEMANG. Se nedan.

Köp

Kitets innehåll  
 • 2 BalanceTest
 • 2 BalanceOil Orange/Lemon/Mint, 300 ml
 • 2 BalanceOil Orange/Lemon/Mint, 100 ml
 • 1 Dosage Cup, 1 pc

Beskrivning

BalanceOil är ett naturligt kosttillskott som hjälper dig att öka nivåerna av essentiella omega-3-fettsyror i kroppen och hjälper dig justera ditt omega 6:3-förhållande på bara 120 dagar. BalanceOil innehåller en kombination av vildfiskolja och olivolja, med extra högt innehåll av polyfenoler, för säker och effektiv dosering och absorption i kroppen. Välj mellan fräsch citron, läcker vanilj eller en välsmakande blandning av apelsin, citron och mint. Innehåller 300 ml per flaska. Använd Zinzinos doseringskoppar för att mäta upp korrekt dagsdos för din kroppsvikt.

3.146 kr Försäljningspris
1.495 kr Ditt kit pris (spara 52%) Gäller vid prenumeration enligt nedan.

6 Månader Prenumeration:
BalanceOil 1 pc/månad. Månadskostnad: 289 kr.
» Sammanlagd kostnad för abonnemangsperioden: 3.229 kr Kostnad för daglig dos av oljan är 1-20kr. Din dagliga dos baseras på din kroppsvikt (0,15 ml • kroppsvikt, Max 15 ml)

I abonnemanget ingår 6 betalningar, utöver initial order. Observera att du betalar varje månad, och kommer att få leveransen varannan månad.

BalanceOil
Zinzino BalanceOil är en synergistisk blandning av högkvalitativ fiskolja, rik på omega-3-fettsyrorna EPA och DHA, med speciellt utvald extra virgin-olivolja som har ett högt innehåll av polyfenoler. BalanceOil justerar och upprätthåller EPA- + DHA-nivåerna och Omega-6:3-balansen i kroppen på ett säkert sätt. BalanceOil bidrar til en normal1 och normal hjärtfunktion2, samt ett normalt immunförsvar.

VIKTIGA FÖRDELAR

 • Bidrar till normal hjärnfunktiondå den dagliga dosen innehåller 680 mg DHA
 • Bidrar till normal hjärtfunktiondå den dagliga dosen innehåller 1280 mg EPA och 680 DHA
 • Bidrar till ett normalt immunförsvardå den dagliga dosen innehåller 20 mcg av D-vitamin
 • Ökar nivåerna av EPA och DHA i kroppen på ett säkert och effektivt sätt
 • Bidrar till att justera omega-6/omega-3 balansen
 • Olivoljan i BalanceOil tillför kroppen polyfenoler som skyddar blodfetterna från oxidativ stress
 • Bidrar till en sund och normal ögonfunktion då en daglig dos innehåller 600 mg DHA samt bidrar till triglyceridnivå i blodet , såväl som normalt blodtryck  då den innehåller 1280 mg EPA och 680 DHA
 • BalanceOil bidrar även till normala blodkalciumnivåer, normalt skelett, normal muskelfunktion, normala tänder och normal celldelning då den innehåller rikliga nivåer av D-vitamin

Notera: Det är alltid viktigt att äta en varierad och balanserad kost men även ha en hälsosam livsstil.